Publikavimo data: 2024-06-24
Klasikinės salotos "Tsarsky" su vištiena
Klasikines "caro" salotas su vištiena galima ruošti įvairiai - gaminti kaip užkandžių sluoksniuotą tortą arba sumaišyti ingredientus bendroje salotinėje. Atskirai patiekiamos dažniausiai ypatingomis progomis. Pagal tradicinį receptą patiekalo pagrindas yra vištiena - ji gali būti filė arba kumpis, virta arba rūkyta. Į mėsą dažnai dedama grybų, pavyzdžiui, pievagrybių.
Žingsnis 1
Paruoškite grybus ir svogūnus. Grybus supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais, o svogūną - ne per stambiai. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, sudėkite supjaustytus produktus ir kepkite 5-7 minutes, retkarčiais pamaišydami. Atvėsinkite.
Žingsnis 2
Susmulkinkite likusius maisto produktus. Šviežius agurkus ir pomidorus, virtas morkas ir kiaušinius, virtą vištieną supjaustykite bet kokio dydžio kubeliais.
Žingsnis 3
Sudėkite produktus ir baigkite gaminti patiekalą. Sudėkite keptus grybus su smulkintais produktais, įdėkite konservuotų kukurūzų, pagardinkite druska, pagardinkite majonezu.
Kategorijos