Klasikinės salotos "Tsarsky" su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Klasikinės salotos "Tsarsky" su vištiena

Klasikines "caro" salotas su vištiena galima ruošti įvairiai - gaminti kaip užkandžių sluoksniuotą tortą arba sumaišyti ingredientus bendroje salotinėje. Atskirai patiekiamos dažniausiai ypatingomis progomis. Pagal tradicinį receptą patiekalo pagrindas yra vištiena - ji gali būti filė arba kumpis, virta arba rūkyta. Į mėsą dažnai dedama grybų, pavyzdžiui, pievagrybių.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
93 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinės salotos "Tsarsky" su vištiena Žingsnis 1
Paruoškite grybus ir svogūnus. Grybus supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais, o svogūną - ne per stambiai. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, sudėkite supjaustytus produktus ir kepkite 5-7 minutes, retkarčiais pamaišydami. Atvėsinkite.

Žingsnis 2

Klasikinės salotos "Tsarsky" su vištiena Žingsnis 2
Susmulkinkite likusius maisto produktus. Šviežius agurkus ir pomidorus, virtas morkas ir kiaušinius, virtą vištieną supjaustykite bet kokio dydžio kubeliais.

Žingsnis 3

Klasikinės salotos "Tsarsky" su vištiena Žingsnis 3
Sudėkite produktus ir baigkite gaminti patiekalą. Sudėkite keptus grybus su smulkintais produktais, įdėkite konservuotų kukurūzų, pagardinkite druska, pagardinkite majonezu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos