Publikavimo data: 2024-06-23
Klasikinės žuvies salotos su bulvėmis
Bulvės ir žuvis - tai daugelio šalių virtuvių derinys. Šie produktai pasižymi prieinamumu ir paprastu paruošimu. Vienos bulvių rūšys idealiai tinka bulvių košei, kitos - kepti, trečios - salotoms. Mūsų patiekalui ruošti geriausia rinktis A tipo valgomąsias bulves. Šio kulinarinio tipo veislės nevirsta, gerai pjaustomos griežinėliais, o dedamos į salotas išlaiko kubelių formą. Jei jos nebus pervirusios, patiekalas pavyks puikiai.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Atskirkite kiaušinio baltymą nuo trynio. Bulves ir kiaušinio baltymą atskirai sutarkuokite stambia tarka. Susmulkinkite svogūną. Iš žuvies išimkite kaulus ir ją susmulkinkite.
Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Pirmiausia ant salotinės dugno sudėkite žuvį. Tada sudėkite pusės bulvių sluoksnį ir užtepkite majonezo tinklelį. Paskleiskite svogūnus ir ant jų sudėkite likusias bulves. Padarykite majonezo tinklelį. Paimkite stambią tarką ir sutarkuokite lydytą sūrį ant bulvių, vėl užtepkite majonezo. Uždėkite dar vieną tarkuotų baltymų sluoksnį ir padarykite majonezo tinklelį. Rankose sutrinkite kiaušinio trynį ir apibarstykite juo viršų.
Kategorijos