Klasikinės žuvies salotos su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Klasikinės žuvies salotos su bulvėmis

Bulvės ir žuvis - tai daugelio šalių virtuvių derinys. Šie produktai pasižymi prieinamumu ir paprastu paruošimu. Vienos bulvių rūšys idealiai tinka bulvių košei, kitos - kepti, trečios - salotoms. Mūsų patiekalui ruošti geriausia rinktis A tipo valgomąsias bulves. Šio kulinarinio tipo veislės nevirsta, gerai pjaustomos griežinėliais, o dedamos į salotas išlaiko kubelių formą. Jei jos nebus pervirusios, patiekalas pavyks puikiai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
205 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.27/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinės žuvies salotos su bulvėmis Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Atskirkite kiaušinio baltymą nuo trynio. Bulves ir kiaušinio baltymą atskirai sutarkuokite stambia tarka. Susmulkinkite svogūną. Iš žuvies išimkite kaulus ir ją susmulkinkite.

Žingsnis 2

Klasikinės žuvies salotos su bulvėmis Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Pirmiausia ant salotinės dugno sudėkite žuvį. Tada sudėkite pusės bulvių sluoksnį ir užtepkite majonezo tinklelį. Paskleiskite svogūnus ir ant jų sudėkite likusias bulves. Padarykite majonezo tinklelį. Paimkite stambią tarką ir sutarkuokite lydytą sūrį ant bulvių, vėl užtepkite majonezo. Uždėkite dar vieną tarkuotų baltymų sluoksnį ir padarykite majonezo tinklelį. Rankose sutrinkite kiaušinio trynį ir apibarstykite juo viršų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos