Publikavimo data: 2024-09-16
Klasikinės žuvies salotos su bulvėmis ir augaliniu aliejumi
Žuvies salotos su bulvėmis ir augaliniu aliejumi gali būti lengva vakarienė ar užkandis, taip pat jos gali užimti vietą ant šventinio stalo. Ingredientų yra ir jų visada rasite šaldytuve. Jei pridėsite virtų morkų ir kiaušinių, svogūnų, marinuotų agurkų ir žaliųjų žirnelių, gausite gerai žinomų Olivjė salotų žuvies variaciją. Kad patiekalas būtų sveikesnis, vietoj majonezo jį užpilkite augaliniu aliejumi.
Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Konservuotą tuną sutrinkite šakute. Virtas bulves, morkas ir kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais. Salotinėje sumaišykite sutrintą tuną, supjaustytas daržoves ir kiaušinius.
Žingsnis 2
Puoškite salotas. Į salotas įpilkite augalinio aliejaus, įberkite druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite.
Kategorijos