Publikavimo data: 2024-06-23
Klasikinės žuvies salotos su ryžiais
Klasikinės žuvies salotos su ryžiais - lengvai pagaminamas patiekalas, kuriame švelnus tunas puikiai dera su sultingais kukurūzais ir daržovėmis. Įdomu tai, kad salotos ruošiamos sluoksniais, o tai leidžia tiksliausiai pajusti visų ingredientų skonį. Beje, jei norite, užkandį galite paįvairinti pakeisdami tuno konservus kita žuvimi - pavyzdžiui, saira, rausvąja lašiša arba lašiša. Dėl to patiekalas atsivers naujai ir įgaus naujų skonio derinių.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Marinuotus agurkus supjaustykite mažais kubeliais. Tą patį padarykite ir su svogūnais. Kietai virtus kiaušinius sutarkuokite, o ryžius suberkite į durklą, nuplaukite ir palaukite, kol nutekės visas skystis.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Ant salotinės ar kito indo dugno sudėkite žuvį, pabarstykite ją nedideliu kiekiu svogūnų. Tada paskleiskite ryžių sluoksnį ir aptepkite jį majonezu. Tada išdėliokite marinuotus agurkus ir tarkuotus kiaušinius, dar kartą ištepkite salotas majonezu. Galiausiai išdėliokite kukurūzus ir paskirstykite juos po visą salotų paviršių. Paruoštą patiekalą įdėkite į šaldytuvą 20-30 minučių.
Kategorijos