Publikavimo data: 2024-06-24
Klasikinės žuvies salotos su ryžiais ir kiaušiniu
Žuvį kaip salotų ingredientą pradėta naudoti tik XIX amžiuje, ir ji iškart pelnė daugelio kulinarų pripažinimą. Praėjusiame amžiuje žuvies salotoms teko ypatinga garbė - jos dažnai buvo ruošiamos šventėms. Žuvies salotos su ryžiais ir kiaušiniais - tai patiekalas, ruošiamas sluoksniais. Kaip pagrindą rekomenduojama vartoti sairą arba rausvąją lašišą. Į jų sudėtį įeina rekordiškai daug vertingų medžiagų. Konservuotus maisto produktus vartokite skardinėse be deformacijų, jei tara pažeista - pažeistos transportavimo sąlygos.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Smulkiai supjaustykite arba sumalkite svogūnus trintuvu. Morkas ir kiaušinius susmulkinkite vidutinio ar smulkaus akučių smulkintuvu. Žuvies konservus sudėkite į atskirą dubenį ir sutrinkite šakute. Nusausinkite skysčio perteklių.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Patiekimui skirtą žiedą padėkite į lėkštę. Ant dugno sudėkite žuvies konservus, ant viršaus užtepkite nedidelį kiekį majonezo. Tada sudėkite svogūnus ir ryžius, vėl patepkite majonezu. Tada ateina eilė morkoms ir tarkuotiems kiaušiniams. Ant viršaus užtepkite ploną majonezo sluoksnį. Paruoštą patiekalą įdėkite į šaldytuvą 20-30 minučių. Tada nuimkite kepimo žiedą.
Kategorijos