Publikavimo data: 2024-05-19
Klasikiniai kalmarai tešloje
Klasikiniai kalmarų žiedai tešloje - skanus ir švelnus užkandis. Juos galima patiekti prie stalo, taip pat tinka užkandžiui žiūrint filmą. Gamindami kalmarus neužtruksite daug laiko ir gausite labai originalų patiekalą, kurį galima patiekti karštą arba šaltą.
Žingsnis 1
Kalmarus supjaustykite bent vieno centimetro storio žiedais. Kepdami jie šiek tiek susitrauks.
Žingsnis 2
Kiekvienas kalmaro žiedas turi būti gerai apvoliotas miltuose.
Žingsnis 3
Dubenėlyje šakute suplakite vištienos kiaušinį ir pamerkite kalmarus.
Žingsnis 4
Tada apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su dideliu kiekiu augalinio aliejaus.
Kategorijos