Publikavimo data: 2025-08-17
Klasikiniai koldūnai su kiaulienos ir jautienos malta mėsa
Klasikiniai naminiai koldūnai su kiaulienos ir jautienos malta mėsa
Žingsnis 1
Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu.
Žingsnis 2
Naudodami specialią 5 cm skersmens formą išpjaukite apskritimus.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną, sumaišykite su malta mėsa. Įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 4
Dalį maltos mėsos sudėkite į atskirą mažesnį dubenį, užpilkite verdančiu vandeniu ir išmaišykite.
Žingsnis 5
Ant tešlos apskritimų dėkite maltos mėsos, kad galėtumėte formuoti koldūnus.
Žingsnis 6
Suformuokite klasikinės formos koldūnus, sudėkite ant plonos kepimo skardos, išklotos maistine plėvele, ir dėkite į šaldiklį.
Kategorijos