Klasikiniai koldūnai su kiaulienos ir jautienos malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Klasikiniai koldūnai su kiaulienos ir jautienos malta mėsa

Klasikiniai naminiai koldūnai su kiaulienos ir jautienos malta mėsa
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Klasikiniai koldūnai su kiaulienos ir jautienos malta mėsa Žingsnis 1
Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu.

Žingsnis 2

Klasikiniai koldūnai su kiaulienos ir jautienos malta mėsa Žingsnis 2
Naudodami specialią 5 cm skersmens formą išpjaukite apskritimus.

Žingsnis 3

Klasikiniai koldūnai su kiaulienos ir jautienos malta mėsa Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną, sumaišykite su malta mėsa. Įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 4

Klasikiniai koldūnai su kiaulienos ir jautienos malta mėsa Žingsnis 4
Dalį maltos mėsos sudėkite į atskirą mažesnį dubenį, užpilkite verdančiu vandeniu ir išmaišykite.

Žingsnis 5

Klasikiniai koldūnai su kiaulienos ir jautienos malta mėsa Žingsnis 5
Ant tešlos apskritimų dėkite maltos mėsos, kad galėtumėte formuoti koldūnus.

Žingsnis 6

Klasikiniai koldūnai su kiaulienos ir jautienos malta mėsa Žingsnis 6
Suformuokite klasikinės formos koldūnus, sudėkite ant plonos kepimo skardos, išklotos maistine plėvele, ir dėkite į šaldiklį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, koldūnai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, koldūnai su jautiena, vakarienė su jautiena, koldūnai su kiauliena

Kategorijos