Publikavimo data: 2025-08-19
Klasikiniai koldūnai su malta kiauliena
Koldūnai yra rusų nacionalinis patiekalas, patiekiamas su surpa arba be jos.
Žingsnis 1
Tešlai sumaišykite miltus, kiaušinius ir vandenį, gerai išmaišykite, užminkykite tirštą tešlą, kad neliptų prie rankų. Dėkite į šaldytuvą 30 minučių.
Žingsnis 2
Į kiaulienos faršą sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, maltus pipirus ir druską. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Tešlą plonai iškočiokite iki maždaug 0,8 mm storio ir išpjaukite 3 cm skersmens apskritimus.
Žingsnis 4
Padarykite koldūnus, į kiekvieną apskritimą dėkite po truputį maltos mėsos ir suformuokite koldūnus.
Žingsnis 5
Dėkite koldūnus į verdantį vandenį ir virkite 35 minutes. Kai tik koldūnai iškils į paviršių, jie bus paruošti.
Kategorijos