Klasikiniai koldūnai su malta kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Klasikiniai koldūnai su malta kiauliena

Koldūnai yra rusų nacionalinis patiekalas, patiekiamas su surpa arba be jos.
Gaminimo laikas
135 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Klasikiniai koldūnai su malta kiauliena Žingsnis 1
Tešlai sumaišykite miltus, kiaušinius ir vandenį, gerai išmaišykite, užminkykite tirštą tešlą, kad neliptų prie rankų. Dėkite į šaldytuvą 30 minučių.

Žingsnis 2

Klasikiniai koldūnai su malta kiauliena Žingsnis 2
Į kiaulienos faršą sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, maltus pipirus ir druską. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Klasikiniai koldūnai su malta kiauliena Žingsnis 3
Tešlą plonai iškočiokite iki maždaug 0,8 mm storio ir išpjaukite 3 cm skersmens apskritimus.

Žingsnis 4

Klasikiniai koldūnai su malta kiauliena Žingsnis 4
Padarykite koldūnus, į kiekvieną apskritimą dėkite po truputį maltos mėsos ir suformuokite koldūnus.

Žingsnis 5

Klasikiniai koldūnai su malta kiauliena Žingsnis 5
Dėkite koldūnus į verdantį vandenį ir virkite 35 minutes. Kai tik koldūnai iškils į paviršių, jie bus paruošti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, koldūnai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, koldūnai su jautiena, vakarienė su jautiena, koldūnai su kiauliena

Kategorijos