Klasikiniai koldūnai su sviestu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Klasikiniai koldūnai su sviestu

Šį skanų patiekalą su mėsos įdaru mėgsta kiekviena šeima. Koldūnai yra labai sotūs, maistingi ir visų mėgstami miltiniai gaminiai su sultingu įdaru. Koldūnų giminaičiai yra gruziniški khinkali, itališki ravioliai, uzbekų manty ir net kiniški jiaozi.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikiniai koldūnai su sviestu Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Atidėkite pusę puodelio miltų iš viso miltų kiekio, kad galėtumėte pabarstyti darbinį paviršių minkydami tešlą. Persijokite likusius miltus, suformuokite įdubimą, supilkite šiltą vandenį, kiaušinį, augalinį aliejų ir druską.

Žingsnis 2

Klasikiniai koldūnai su sviestu Žingsnis 2
Kruopščiai išmaišykite ir minkykite tešlą apie 5-6 minutes, ji turi būti lygi, elastinga ir nelipti prie rankų. Suvyniokite ją į maišelį ir palikite 30 minučių.

Žingsnis 3

Klasikiniai koldūnai su sviestu Žingsnis 3
Suformuokite koldūnus. Padalykite tešlą į 4 lygias dalis ir kiekvieną iškočiokite kočėlu į maždaug 3 mm storio koldūnus. Naudokite specialų koldūnų pjaustytuvą.

Žingsnis 4

Klasikiniai koldūnai su sviestu Žingsnis 4
Ant išpjovos dėkite iškočiotą tešlos gabalėlį, sudėkite faršą, ant jo uždėkite mažus sviesto gabalėlius, uždenkite antru tešlos sluoksniu ir iškočiokite kočėlu. Koldūnus 15 minučių virkite dideliame kiekyje pasūdyto verdančio vandens arba užšaldykite šaldiklyje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos