Klasikiniai koldūnai su vyšniomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Klasikiniai koldūnai su vyšniomis

Klasikinis varenyky su vyšniomis yra tradicinis ukrainietiškas patiekalas iš neraugintos tešlos, įdarytas šviežiomis vyšnių uogomis. Šis patiekalas perteikia visą savo kilmės šalies estetiką. Šviežios uogos patiekalui suteikia sultingo ir originalaus skonio, švelnaus ir stebinančio pranašumo. Patiekalas tinka šeimai ar draugiškiems pietums, taip pat užkandžiui. Nuo jo skonio ir aromato kiekvienas liks sužavėtas.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
281 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.81/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Klasikiniai koldūnai su vyšniomis Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite miltus, vandenį, kiaušinį ir druską. Supilkite grietinę ir išminkykite tešlą. Palikite pastovėti 20 minučių.

Žingsnis 2

Klasikiniai koldūnai su vyšniomis Žingsnis 2
Iš atšildytų vyšnių nuspauskite sultis ir išimkite kauliukus. Iškočiokite tešlą ir specialia formele išpjaukite apskritimus. Kiekvieną apskritimą pabarstykite cukrumi.

Žingsnis 3

Klasikiniai koldūnai su vyšniomis Žingsnis 3
Ant kiekvieno apskritimo su cukrumi uždėkite po vyšnią. Užspauskite kraštus ir suformuokite koldūnus.

Žingsnis 4

Klasikiniai koldūnai su vyšniomis Žingsnis 4
Pastatykite puodą su vandeniu ant ugnies, kol užvirs. Tada pasūdykite ir supilkite 2 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus. Įmeskite koldūnus ir virkite juos 3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, koldūnai, bendri alergenai, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, sezonas kopūstai, sezonas morkos, sezonas česnakai, receptų knyga, vakarienė su kopūstais, koldūnai su kiaušiniu

Kategorijos