Publikavimo data: 2024-06-22
Klasikiniai ploni blyneliai
Klasikiniai ploni blyneliai - tai visiems pažįstamas blynų receptas. Kiekviena šeima gamino šį labai paprastą ir kartu sotų bei skanų patiekalą. Blynus galima valgyti ir su saldžiąja dalimi, ir pridėjus į juos mėsos komponentą. Sultingi iš miltų, kiaušinių, pieno ir cukraus pagaminti ištempti blyneliai bus puikūs pusryčiai.
Žingsnis 1
Kiaušinius suplakite giliame dubenyje. Suberkite cukrų. Suberkite persijotus miltus ir išminkykite tirštą tešlą.
Žingsnis 2
Supilkite vandenį ir pieną ir plakite iki putų.
Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę supilkite aliejų. Šaukštu semkite tešlą ir supilkite ją į keptuvę. Tolygiai paskirstykite tešlą po keptuvę. Kepkite po 1 minutę iš kiekvienos pusės.
Kategorijos