Publikavimo data: 2024-06-24
Klasikiniai ploni blyneliai su subalansuotu skoniu
Įprastas blynų receptas, pagal kurį blynai būna saikingai saldūs, riebūs ir tiršti. Geras subalansuotas skonis. Pabandykite juos pasigaminti, juos lengva paruošti.
Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite tirštą mišinį. Kiaušinius sumaišykite su cukrumi, miltais, druska ir soda, kad neliktų gumuliukų, taip pat įpilkite šiek tiek pieno. Visą tirštą mišinį reikia išminkyti iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Vienalytį mišinį praskieskite pienu. Jis bus gana skystas ir tirštas.
Žingsnis 3
Gerai įkaitinkite keptuvę ir kiekvieną kartą prieš blynų kepimą patepkite ją aliejumi. Ilgai nekepkite blyno: apverskite jį, kai tik pradės ruduoti kraštai.
Kategorijos