Publikavimo data: 2024-06-22
Klasikiniai purūs varškės sūreliai
Klasikinis purių varškės sūrelių receptas, visiems pažįstamas nuo vaikystės, pasižymintis minkštu varškės skoniu. Puikūs pusryčiai maloniai dienos pradžiai. Varškė, kiaušiniai, miltai ir cukrus puikiai susijungia į švelnius varškėtukus. Iškepti iki rusvos plutelės jie tampa dar gardesni.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite varškę, cukrų, kiaušinį, vaniliną ir miltus. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Į lėkštę įberkite šiek tiek miltų. Iš varškės masės suformuokite rutuliukus, šiek tiek juos paspauskite, kad suplotų. Apvoliokite miltuose.
Žingsnis 3
Kepkite iš abiejų pusių po dangčiu, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos