Klasikiniai purūs varškės sūreliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Klasikiniai purūs varškės sūreliai

Klasikinis purių varškės sūrelių receptas, visiems pažįstamas nuo vaikystės, pasižymintis minkštu varškės skoniu. Puikūs pusryčiai maloniai dienos pradžiai. Varškė, kiaušiniai, miltai ir cukrus puikiai susijungia į švelnius varškėtukus. Iškepti iki rusvos plutelės jie tampa dar gardesni.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikiniai purūs varškės sūreliai Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite varškę, cukrų, kiaušinį, vaniliną ir miltus. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Klasikiniai purūs varškės sūreliai Žingsnis 2
Į lėkštę įberkite šiek tiek miltų. Iš varškės masės suformuokite rutuliukus, šiek tiek juos paspauskite, kad suplotų. Apvoliokite miltuose.

Žingsnis 3

Klasikiniai purūs varškės sūreliai Žingsnis 3
Kepkite iš abiejų pusių po dangčiu, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos