Publikavimo data: 2025-08-20
Klasikiniai virti kukurūzai
Kukurūzai yra daugelio žmonių mėgstamas skanėstas. Jie saldūs, sultingi ir sveiki. Yra daugybė kukurūzų veislių, pavyzdžiui, vien Rusijoje jų yra apie 500 rūšių. Jos skiriasi ir išvaizda, ir skoniu. Maistui ruošti rinkitės kukurūzus, kurių grūdai yra pieno baltumo arba šviesiai geltoni. Ryškiai geltona spalva rodo kukurūzų amžių: kuo ryškesnė spalva, tuo senesni kukurūzai.
Žingsnis 1
Pradėkite virti kukurūzus. Į puodo dugną sudėkite kukurūzų burbuoles. Užpilkite verdančiu vandeniu, kad vanduo apsemtų kukurūzus. Įjunkite kaitinimą ir pastatykite puodą ant kaitlentės.
Žingsnis 2
Baigkite virti kukurūzus. Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį, supilkite citrinos sultis, uždenkite puodą dangčiu ir virkite kukurūzus 20 minučių. Tada kukurūzus išimkite iš puodo, pagal skonį pasūdykite ir patiekite.
Kategorijos