Publikavimo data: 2025-08-16
Klasikinis bulguro receptas
Bulguras populiarus dėl savo naudingųjų savybių. Šiuose grūduose gausu skaidulų, cinko ir kalcio. Jis ilgam suteikia sotumo jausmą ir pagreitina virškinimo procesą. Jis yra malonaus riešutų skonio ir auksinio atspalvio. Bulgur grūdai pasižymi elastingumu ir jų nereikia ilgai virti. Priklausomai nuo malimo rupumo, bulgurą galima naudoti košėms, garnyrams ir įvairioms salotoms virti.
Žingsnis 1
Paruoškite bulgurą. Užpilkite kruopas šaltu vandeniu ir pagal skonį pasūdykite. Virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių. Į išvirtą košę įdėkite 1 valg. š. sviesto ir 1/2 valg. š. medaus.
Žingsnis 2
Karamelizuokite obuolius. Keptuvėje įkaitinkite likusį sviestą ir sudėkite kubeliais supjaustytus obuolius. Vaisius užpilkite medumi ir kepkite 5 minutes ant silpnos ugnies.
Kategorijos