Klasikinis bulguro receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Klasikinis bulguro receptas

Bulguras populiarus dėl savo naudingųjų savybių. Šiuose grūduose gausu skaidulų, cinko ir kalcio. Jis ilgam suteikia sotumo jausmą ir pagreitina virškinimo procesą. Jis yra malonaus riešutų skonio ir auksinio atspalvio. Bulgur grūdai pasižymi elastingumu ir jų nereikia ilgai virti. Priklausomai nuo malimo rupumo, bulgurą galima naudoti košėms, garnyrams ir įvairioms salotoms virti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
215 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.03/5 (36 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinis bulguro receptas Žingsnis 1
Paruoškite bulgurą. Užpilkite kruopas šaltu vandeniu ir pagal skonį pasūdykite. Virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių. Į išvirtą košę įdėkite 1 valg. š. sviesto ir 1/2 valg. š. medaus.

Žingsnis 2

Klasikinis bulguro receptas Žingsnis 2
Karamelizuokite obuolius. Keptuvėje įkaitinkite likusį sviestą ir sudėkite kubeliais supjaustytus obuolius. Vaisius užpilkite medumi ir kepkite 5 minutes ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos