Klasikinis bulvių košės receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Klasikinis bulvių košės receptas

Klasikinis bulvių košės receptas yra su pienu ir sviestu. Jei laikysitės šios technologijos, gausite "teisingos" kreminės konsistencijos, minkštą, sniego baltumo bulvių košę. Atkreipkite dėmesį, kad bulvių košę reikėtų gaminti iš seno derliaus bulvių (jaunose bulvėse nėra reikiamo kiekio krakmolo, todėl košė būna trapi). Šį patiekalą arba garnyrą pagaminti labai paprasta - išvirkite nuluptas bulves ir susmulkinkite jas iki pastos konsistencijos.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis bulvių košės receptas Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir supjaustykite jas dideliais griežinėliais.

Žingsnis 2

Klasikinis bulvių košės receptas Žingsnis 2
Užpilkite bulves vandeniu. Uždenkite dangčiu ir palaukite, kol užvirs. Įdėkite lauro lapus. Kai užvirs, pasūdykite ir virkite ant vidutinės ugnies 15-20 minučių, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Klasikinis bulvių košės receptas Žingsnis 3
Išimkite lauro lapus, nusausinkite bulves, sutrinkite jas trintuvu. Sudėkite sviestą ir pamažu supilkite pieną.

Žingsnis 4

Klasikinis bulvių košės receptas Žingsnis 4
Bulvių košę sudėkite į lėkštę. Bulvių košę galima patiekti su bet kokiu kitu patiekalu - daržovėmis, mėsa ar žuvimi. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos