Klasikinis jautienos tartaras. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Klasikinis jautienos tartaras.

Klasikinis prancūzų virtuvės užkandis tartaras gaminamas iš žalios mėsos. Ne kiekvienas išdrįsta paragauti tokio patiekalo, tačiau jis gali nustebinti savo puikiu skoniu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.03/5 (32 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinis jautienos tartaras. Žingsnis 1
Mėsą, kaparėlius, svogūnus ir petražoles smulkiai supjaustykite. Sumaišykite ingredientus.

Žingsnis 2

Sudėkite visus kitus ingredientus, išskyrus druską ir kiaušinį. Išmaišykite ir, jei reikia, įberkite šiek tiek druskos.

Žingsnis 3

Klasikinis jautienos tartaras. Žingsnis 3
Atskirkite kiaušinio baltymą nuo trynio ir vieną kiaušinio trynį įmaišykite į mišinį. Šaukštu užtepkite ant tartaro arba perbraukite per kepimo žiedą ir papuoškite antruoju kiaušinio tryniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, užkandis, avokadų sezonas, žalios žuvies užkandžiai, tartaras, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, patiekalai su sojų padažu, receptų knyga, avokadų užkandžiai, tuno tartaras

Kategorijos