Klasikinis julienas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Klasikinis julienas

Klasikinis džiūvėsėlis yra tradicinis prancūzų virtuvės patiekalas. Julienne - tai sultingos vištienos ir aromatingų grybų derinys, suteikiantis originalų ir nepakartojamą skonį.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis julienas Žingsnis 1
Grybus, svogūną ir vištieną supjaustykite kubeliais, tada sutarkuokite sūrį. Apvoliokite vištieną miltuose. Svogūną ir vištieną apie 3 min. pakepinkite lydytame svieste, tada supilkite grybus ir pakepinkite. Po 10 min. supilkite grietinėlę, tada įberkite druskos ir dar kelias minutes palikite troškintis keptuvėje. Išimkite iš keptuvės ir, jei reikia, perkelkite į formą. Apibarstykite sūriu ir 10 minučių pašaukite į 220 laipsnių temperatūros orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos