Klasikinis julienas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Klasikinis julienas

Klasikinis džiūvėsėlis yra tradicinis prancūzų virtuvės patiekalas. Julienne - tai sultingos vištienos ir aromatingų grybų derinys, suteikiantis originalų ir nepakartojamą skonį.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinis julienas Žingsnis 1
Grybus, svogūną ir vištieną supjaustykite kubeliais, tada sutarkuokite sūrį. Apvoliokite vištieną miltuose. Svogūną ir vištieną apie 3 min. pakepinkite lydytame svieste, tada supilkite grybus ir pakepinkite. Po 10 min. supilkite grietinėlę, tada įberkite druskos ir dar kelias minutes palikite troškintis keptuvėje. Išimkite iš keptuvės ir, jei reikia, perkelkite į formą. Apibarstykite sūriu ir 10 minučių pašaukite į 220 laipsnių temperatūros orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos