Publikavimo data: 2025-08-19
Klasikinis julienas su grybais ir vištiena bet kokiam patiekalui
Visavertis, savarankiškas, sotus patiekalas pietums ar vakarienei.
Žingsnis 1
Grybus supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 2
Krūtinėlę supjaustykite riekelėmis.
Žingsnis 3
Pusžiedžiais supjaustytą svogūną kepkite aliejaus mišinyje, kol paruduos.
Žingsnis 4
Sudėkite grybus į pakepintus svogūnus ir kepkite, kol išgaruos skystis. Pagardinkite druska.
Žingsnis 5
Krūtinėlę kepkite atskirai, kol iškeps. Druska.
Žingsnis 6
Sudėkite grybus ir krūtinėlę, kepkite kartu 3 minutes.
Žingsnis 7
Supilkite grietinėlę. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir virkite apie 5 minutes.
Žingsnis 8
Sudėkite džiūvėsėlius į serviravimo formeles, pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 15 minučių, kol sūris išsilydys ir lengvai paruduos.
Kategorijos