Klasikinis kepsnys kiaušinyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Klasikinis kepsnys kiaušinyje

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
250 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Stalą išklokite maistine plėvele, sudėkite mėsą ir iš visų pusių uždenkite maistine plėvele. Kruopščiai apskrudinkite, kepsnys turi būti ne storesnis kaip 2 cm. Supjaustykite į 4 vienodas dalis, pagal skonį pagardinkite juodaisiais pipirais ir druska.

Žingsnis 2

Paruoškite leesoną. Giliame dubenyje sumaišykite tarkuotą sūrį su žaliais kiaušiniais. Kruopščiai išmaišykite, kol kiaušinių mišinys taps vientisas. Šiame mišinyje apvoliokite jautienos kepsnius. Kepkite svieste ar kitame aliejuje ant silpnos ugnies, kol apskrus.

Žingsnis 3

Į tą pačią keptuvę suberkite džiovintus ryžius ir tiksliai įpilkite sviesto. Supilkite į keptuvę stiklinę karšto vandens ir virkite ant silpnos ugnies 4-5 minutes. Supilkite antrą puodelį vandens ir virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 4

Atskirkite ryžius nuo vandens ir sudėkite į plokščią lėkštę. Ant viršaus sudėkite jautienos kepsnius, apšlakstykite pomidorų padažu ir pabarstykite citrinos žievele.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos