Klasikinis kiaulienos plovas ir garuose virti ryžiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Klasikinis kiaulienos plovas ir garuose virti ryžiai

Klasikinis plovas - puikus pasirinkimas skaniai ir maistingai vakarienei. Kilmės versijų yra labai daug. Plovas sujungia daug naudingų medžiagų. Jis priklauso rytietiškos virtuvės patiekalams. Kuo plovas trupesnis, tuo geriau. Turi lengvą paruošimo būdą dėl ingredientų paprastumo.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
247 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.58/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinis kiaulienos plovas ir garuose virti ryžiai Žingsnis 1
Uždėkite katilą ant viryklės, tada aliejuje apkepkite svogūną, iš anksto supjaustytą žiedais. Morkas sutarkuokite tarka, tada supjaustykite kiaulieną ir sudėkite į katilą.

Žingsnis 2

Klasikinis kiaulienos plovas ir garuose virti ryžiai Žingsnis 2
Nulupkite ryžius ir kruopščiai nuplaukite. Sudėkite ryžius į katilą. Nulupkite česnaką ir įdėkite į vidurį. Pilavą troškinkite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Klasikinis kiaulienos plovas ir garuose virti ryžiai Žingsnis 3
Supilkite vandenį taip, kad jis apsemtų ryžius 2 cm. Jokiu būdu nemaišykite plovo, kitaip ryžiai taps košė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos