Publikavimo data: 2025-08-18
Klasikinis kiaulienos plovas ir garuose virti ryžiai
Klasikinis plovas - puikus pasirinkimas skaniai ir maistingai vakarienei. Kilmės versijų yra labai daug. Plovas sujungia daug naudingų medžiagų. Jis priklauso rytietiškos virtuvės patiekalams. Kuo plovas trupesnis, tuo geriau. Turi lengvą paruošimo būdą dėl ingredientų paprastumo.
Žingsnis 1
Uždėkite katilą ant viryklės, tada aliejuje apkepkite svogūną, iš anksto supjaustytą žiedais. Morkas sutarkuokite tarka, tada supjaustykite kiaulieną ir sudėkite į katilą.
Žingsnis 2
Nulupkite ryžius ir kruopščiai nuplaukite. Sudėkite ryžius į katilą. Nulupkite česnaką ir įdėkite į vidurį. Pilavą troškinkite ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Supilkite vandenį taip, kad jis apsemtų ryžius 2 cm. Jokiu būdu nemaišykite plovo, kitaip ryžiai taps košė.
Kategorijos