Klasikinis koldūnų su jautiena ir kiauliena receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Klasikinis koldūnų su jautiena ir kiauliena receptas

Koldūnai - senas tradicinis rusų patiekalas, kilęs iš Uralo ir Sibiro, bet paplitęs visur. Koldūnai yra skanūs, maistingi, sveiki, nesunkiai paruošiami ir labai prieinami. Jei dar nemokate jų gaminti, atkreipkite dėmesį į šį receptą, jis užkariaus jūsų artimųjų širdis.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.64/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis koldūnų su jautiena ir kiauliena receptas Žingsnis 1
Miltus supilkite į dubenį, įmuškite kiaušinį ir druską, išmaišykite šakute ir palaipsniui supilkite šiltą vandenį bei išminkykite. Tešla turi būti vientisa ir elastinga, suvyniokite ją į maistinę plėvelę ir palikite pailsėti apie 30 minučių.

Žingsnis 2

Klasikinis koldūnų su jautiena ir kiauliena receptas Žingsnis 2
Įdarui paruošti mėsą ir svogūnus sumalkite mėsmale, pasūdykite, gerai išmaišykite ir įdėkite į šaldiklį maždaug 30 minučių. Užšaldyti koldūnai bus sultingi ir minkšti.

Žingsnis 3

Klasikinis koldūnų su jautiena ir kiauliena receptas Žingsnis 3
Iškočiokite ploną tešlos lakštą ir išpjaukite tinkamo skersmens apskritimus. Į pagrindo vidurį įdėkite gabalėlį maltos mėsos, suspauskite koldūną apskritimu ir sulipdykite uodegėles. Taip iškepkite visą įdarą.

Žingsnis 4

Klasikinis koldūnų su jautiena ir kiauliena receptas Žingsnis 4
Pasiruoškite miltais pabarstytą medinę lentą ir sudėkite ant jos žalius koldūnus. Įdėkite juos į šaldiklį, o tada sudėkite į maišelį. Užšaldytus koldūnus sunaudokite per mėnesį. Koldūnams virti paimkite puodą vandens, įberkite šiek tiek druskos ir užvirinkite. Virkite verdančiame vandenyje bent 10 minučių, tada paragaukite ir patikrinkite, ar tešla gerai išvirė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos