Publikavimo data: 2024-05-15
Klasikinis naminis vyniotinis.
Žingsnis 1
Atskirkite baltymus nuo trynių. Pusę cukraus suberkite atskirai į trynius ir atskirai į baltymus. Išplakite baltymus iki standžių viršūnių, o trynius - iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Sumaišykite trynius ir baltymus, atsargiai maišydami, kad baltymai nenukristų. Nedidelėmis dalimis suberkite persijotus miltus ir taip pat kruopščiai, bet atsargiai išmaišykite.
Žingsnis 3
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir prieš pilant ant pagrindo dar kartą išmaišykite tešlą. Siųskite į orkaitę 20 minučių kepti 180 ℃ temperatūroje.
Žingsnis 4
Įdarui paimkite iš anksto paruoštą grietinę ir uogienę. Atskirame inde juos gerai išmaišykite, kad gautųsi vientisas kremas.
Žingsnis 5
Ištraukite paruoštą vyniotinio pagrindą iš orkaitės ir labai greitai aptepkite sausainius grietinės ir uogienės mišiniu. Taip pat greitai suvyniokite jį, padėkite siūle žemyn, kol atvės, ir padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos