Klasikinis naminis vyniotinis. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Klasikinis naminis vyniotinis.

Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
304 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
66 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Atskirkite baltymus nuo trynių. Pusę cukraus suberkite atskirai į trynius ir atskirai į baltymus. Išplakite baltymus iki standžių viršūnių, o trynius - iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Sumaišykite trynius ir baltymus, atsargiai maišydami, kad baltymai nenukristų. Nedidelėmis dalimis suberkite persijotus miltus ir taip pat kruopščiai, bet atsargiai išmaišykite.

Žingsnis 3

Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir prieš pilant ant pagrindo dar kartą išmaišykite tešlą. Siųskite į orkaitę 20 minučių kepti 180 ℃ temperatūroje.

Žingsnis 4

Įdarui paimkite iš anksto paruoštą grietinę ir uogienę. Atskirame inde juos gerai išmaišykite, kad gautųsi vientisas kremas.

Žingsnis 5

Ištraukite paruoštą vyniotinio pagrindą iš orkaitės ir labai greitai aptepkite sausainius grietinės ir uogienės mišiniu. Taip pat greitai suvyniokite jį, padėkite siūle žemyn, kol atvės, ir padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos