Klasikinis Onigiri receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Klasikinis Onigiri receptas

Japonų virtuvė populiari daugelyje šalių, įskaitant Rusiją. Suši, suktinukai ir sašimiai taip įsitvirtino mūsų gyvenime, kad tiesiog nustojo būti egzotika. Tačiau ar kada nors bandėte onigiri? Onigiri - tai ryžių pyragas, įvyniotas į nori lapą. Įdaras gali būti bet koks. Ryžiai paprastai būna be padažo, ne taip, kaip suši. Siūlome pasigaminti klasikinį onigiri su lengvai sūdyta lašiša. Receptas labai paprastas, o rezultatas - sotus japoniško stiliaus užkandis.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
308 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
56 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis Onigiri receptas Žingsnis 1
Lašišą supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Klasikinis Onigiri receptas Žingsnis 2
Prieš ruošdami onigiri, atvėsinkite virtus ryžius iki kambario temperatūros. Taip juos bus lengviau virti ir onigiri nesubyrės. Paimkite 75 g virtų ryžių, sutrinkite ir šiek tiek suplokite.

Žingsnis 3

Klasikinis Onigiri receptas Žingsnis 3
Lašišą sudėkite į ryžių pyragėlių vidurį.

Žingsnis 4

Klasikinis Onigiri receptas Žingsnis 4
Įdarą uždenkite likusia puse ryžių. Švelniai sutankinkite ryžius rankomis, kad susidarytų trikampis.

Žingsnis 5

Klasikinis Onigiri receptas Žingsnis 5
Nupjaukite plačią nori juostelę ir apvyniokite ją aplink onigiri. Baigta.

Žingsnis 6

Klasikinis Onigiri receptas Žingsnis 6
Onigiri patiekite papuošę mikrožalumynais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos