Publikavimo data: 2024-05-26
Klasikinis plovas
Iš pradžių plovas buvo laikomas rytietišku patiekalu. Dabar jis gaminamas visur. Yra daugybė gaminimo variantų. Patiekalas ruošiamas su kiauliena, jautiena, vištiena, aviena ir žuvimi. Į klasikinį plovą įeina ryžiai ir zirvakas. Cirvakas - tai kartu virta mėsa, svogūnai, morkos ir prieskoniai.
Žingsnis 1
Mėsą sudėkite į katilą į įkaitintame aliejuje ir kepkite, kol apskrus, pasūdykite ir pagardinkite plovo prieskoniais.
Žingsnis 2
Į mėsą sudėkite supjaustytas daržoves, pirmiausia morkas, tada svogūnus. Kai svogūnai ir morkos apkeps, užpilkite juos karštu vandeniu. Jokiu būdu ne šaltu vandeniu.
Žingsnis 3
Tada sudėkite iš anksto nuplautus ryžius, uždenkite ir palikite ant viryklės 40 minučių.
Kategorijos