Klasikinis pyragas su kopūstais orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Klasikinis pyragas su kopūstais orkaitėje

Šeimininkėms, neturinčioms laiko ar noro eikvoti energijos tešlai minkyti ir kočioti, labai pravers greitai orkaitėje iškeptas pyragas su kopūstais. Jį lengva pagaminti: sumaišykite tešlos produktus, supjaustykite šviežią kopūstą, sumaišykite pagrindus ir iškepkite. Į klasikinio kopūstų pyrago įdarą paprastai dedama kiaušinių ir žolelių, sudėtį galite paįvairinti malta mėsa, pomidorais ir svogūnais. O vietoj baltagūžių kopūstų naudokite žiedinius kopūstus - pyragas išeis dar skanesnis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
223 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis pyragas su kopūstais orkaitėje Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į puodą supilkite vandenį ir užvirinkite. Sudėkite žiedinių kopūstų žiedynus ir virkite, kol suminkštės, apie 10 minučių. Išmeskite žiedinius kopūstus į sietelį. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, sudėkite svogūną ir kepkite 3-5 min. Tada sudėkite maltą mėsą ir kepkite maišydami, kol iškeps, retkarčiais pamaišydami, apie 10 minučių.

Žingsnis 2

Klasikinis pyragas su kopūstais orkaitėje Žingsnis 2
Kol gaminamas įdaras, paruoškite tešlą. Sumažinkite sodos kiekį actu. Giliame dubenyje sumaišykite visus tešlai skirtus produktus (kiaušinius, majonezą, grietinę, miltus, druską, cukrų, sodą su actu). Suplakite maišytuvu.

Žingsnis 3

Klasikinis pyragas su kopūstais orkaitėje Žingsnis 3
Suformuokite pyragą. Į formą supilkite maždaug pusę tešlos, sluoksniuokite įdarą: faršą, žiedinius kopūstus, pomidorus. Užpildykite likusia tešla.

Žingsnis 4

Klasikinis pyragas su kopūstais orkaitėje Žingsnis 4
Iškepkite pyragą. Įdėkite formą su pyragu į įkaitintą 200 laipsnių orkaitę ir kepkite 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos