Klasikinis sočių bosnių salotų receptas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Klasikinis sočių bosnių salotų receptas.

Švelnios ir sultingos jūros gėrybių salotos, kurios neabejotinai patiks tiems, kurie jas mėgsta. Salotos "Maitinamasis bocmanas" yra labai skanios. Tai puiki ir ryški šventinio stalo puošmena. Šį patiekalą kaip įdomią naujovę galima paruošti ir Naujųjų metų proga, jei dar nebandėte gaminti ko nors panašaus. Nurodyto ingredientų kiekio užteks lygiai keturioms porcijoms.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
225 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis sočių bosnių salotų receptas. Žingsnis 1
Kiaušinius išvirkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais, neatskirdami trynių nuo baltymų. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 2

Klasikinis sočių bosnių salotų receptas. Žingsnis 2
Įdėkite kalmarus į verdantį, šiek tiek pasūdytą vandenį ir virkite tris minutes. Juos taip pat supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Klasikinis sočių bosnių salotų receptas. Žingsnis 3
Atskirai supjaustykite žuvį mažais gabalėliais. Žuvyje neturi būti kaulų.

Žingsnis 4

Klasikinis sočių bosnių salotų receptas. Žingsnis 4
Pradėkite dėlioti salotas. Salotas dėliokite sluoksniais. Apatinį sluoksnį sudaro žuvis, tada išdėliokite kiaušinius. Kiaušinių sluoksnį ant viršaus patepkite majonezu. Uždėkite kalmarų sluoksnį. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir galiausiai salotas papuoškite raudonųjų ikrų šlakeliu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos