Publikavimo data: 2024-06-15
Klasikinis sūrio padaže keptas ratatouille
"Ratatouille" yra gana populiarus patiekalas Prancūzijos restoranuose. Jis gaminamas iš įvairių daržovių, užpiltų sūrio padažu, dėl kurio jos tampa labai švelnios. Daržovės turi būti šviežios, kad skonis būtų sodrus ir ryškus.
Žingsnis 1
Cukinijas ir baklažanus pagardinkite druska, pipirais, išmaišykite ir palikite 20 minučių. Dėkite daržoves pakaitomis į kepimo indą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 30 minučių.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite tarkuotą sūrį su kiaušiniais, pienu, druska, pipirais ir muskato riešutu. Išimkite daržoves iš orkaitės, užpilkite jas sūrio ir pieno mišiniu ir kepkite dar 30 min. toje pačioje temperatūroje.
Kategorijos