Publikavimo data: 2024-05-25
Klasikinis vištienos fajitas
Klasikinis fajitas yra aštrus meksikietiškas patiekalas, šiek tiek panašus į mėsos troškinį su daržovėmis. Šiandien paruoškite ką nors neįprasto - fajitas su keptuvėje kepta vištiena su padažu ir daržovėmis. Pagal šį receptą paruošta mėsa patiekiama kaip atskiras patiekalas ir kaip plonų neraugintų tortilijų įdaras. Mėsai troškinti tradiciškai naudojamos bet kokios daržovės - cukriniai kukurūzai, saldžiosios ir aštriosios paprikos, žalieji žirneliai, šparagai, svogūnai, pupelės, pomidorai, brokoliai, dedama sūrio ir grietinės.
Žingsnis 1
Į iš anksto paruoštą indą šiaudeliais supjaustykite šiuos produktus: papriką, svogūną ir vištienos filė, taip pat atskirai stambia tarka sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, sudėkite svogūnus, kepkite, kol jie taps auksiniai, tada sudėkite griežinėliais supjaustytą vištienos filė ir kepkite, kol vištiena taps auksinė. Sudėkite paprikas ir kepkite dar 3-5 minutes.
Žingsnis 3
Padažui - grietinę, džiovintą česnaką ir aitriąją papriką sumaišykite iki vientisos masės, sudėkite į lėkštę, pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos