Publikavimo data: 2025-08-18
Kokosinė ryžių košė su braškėmis
Košė yra labai populiari ir nėra dienos, kad jos nevalgytume. Viena populiariausių košių yra ryžių košė. Be didžiulės ryžių rūšių įvairovės, ją dar galima gaminti įvairiais būdais, taip pat derinti su įvairiais produktais, gaunant ir sūrių, ir saldžių patiekalų. Ryžių košė ant pieno yra populiarus pusryčių patiekalas, ją mėgsta ir vaikai, ir suaugusieji. Pabandykite ryžių košę virti ne su įprastu kokosų pienu, o su kokosų pienu, ir gerai pažįstama košė įgaus naują skonį ir subtilų aromatą. Įdėjus šviežių arba šaldytų braškių, košė praturtės vitaminais ir taps dar gardesnė.
Žingsnis 1
Ryžius puode užpilkite 2 puodeliais verdančio vandens, įberkite ½ šaukštelio druskos, išmaišykite ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį iki silpnos, uždenkite ir virkite 20 minučių.
Žingsnis 2
Į puodą supilkite kokosų pieną, pagal skonį įberkite cukraus, palaukite, kol užvirs, ir virkite dar 10 minučių. Tada į puodą suberkite supjaustytas braškes, išmaišykite, išjunkite ugnį ir leiskite košei pastovėti po dangčiu apie 10 minučių.
Kategorijos