Kokosinė ryžių košė su braškėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kokosinė ryžių košė su braškėmis

Košė yra labai populiari ir nėra dienos, kad jos nevalgytume. Viena populiariausių košių yra ryžių košė. Be didžiulės ryžių rūšių įvairovės, ją dar galima gaminti įvairiais būdais, taip pat derinti su įvairiais produktais, gaunant ir sūrių, ir saldžių patiekalų. Ryžių košė ant pieno yra populiarus pusryčių patiekalas, ją mėgsta ir vaikai, ir suaugusieji. Pabandykite ryžių košę virti ne su įprastu kokosų pienu, o su kokosų pienu, ir gerai pažįstama košė įgaus naują skonį ir subtilų aromatą. Įdėjus šviežių arba šaldytų braškių, košė praturtės vitaminais ir taps dar gardesnė.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Kokosinė ryžių košė su braškėmis Žingsnis 1
Ryžius puode užpilkite 2 puodeliais verdančio vandens, įberkite ½ šaukštelio druskos, išmaišykite ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį iki silpnos, uždenkite ir virkite 20 minučių.

Žingsnis 2

Kokosinė ryžių košė su braškėmis Žingsnis 2
Į puodą supilkite kokosų pieną, pagal skonį įberkite cukraus, palaukite, kol užvirs, ir virkite dar 10 minučių. Tada į puodą suberkite supjaustytas braškes, išmaišykite, išjunkite ugnį ir leiskite košei pastovėti po dangčiu apie 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, įspūdingas receptas, lengva, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 30 minučių, pusryčiai, ryžių košė, receptų knyga, ryžių košė su pienu, ryžių košė su vandeniu, košė su pienu, košė su vandeniu

Kategorijos