Publikavimo data: 2025-08-20
Kokosų manų kruopos su kefyru
Kepimas su manų kruopomis yra labai geras ir įvairus. Pyragai iš manų kruopų būna orūs ir trapūs. Į tešlą įmaišius kokosų drožlių, ji tampa prabangiu ryškaus skonio desertu. Tokie originalūs kepiniai taps bet kurio stalo puošmena.
Žingsnis 1
Supilkite kefyrą į dubenį, suberkite manų kruopas, išmaišykite ir palikite 15 minučių išbrinkti.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius ir cukrų ir atsargiai įmaišykite į kefyrą ir manų kruopas, supilkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir vanile, kokoso drožles, išmaišykite iki vientisos masės, tirštos grietinės konsistencijos. Perkelkite tešlą į paruoštą formą, išlyginkite ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 45-50 min. Patikrinkite, ar tešla iškepusi, mediniu iešmeliu, ji turi išeiti visiškai sausa.
Kategorijos