Kokosų manų kruopos su kefyru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kokosų manų kruopos su kefyru

Kepimas su manų kruopomis yra labai geras ir įvairus. Pyragai iš manų kruopų būna orūs ir trapūs. Į tešlą įmaišius kokosų drožlių, ji tampa prabangiu ryškaus skonio desertu. Tokie originalūs kepiniai taps bet kurio stalo puošmena.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
255 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
46 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Kokosų manų kruopos su kefyru Žingsnis 1
Supilkite kefyrą į dubenį, suberkite manų kruopas, išmaišykite ir palikite 15 minučių išbrinkti.

Žingsnis 2

Kokosų manų kruopos su kefyru Žingsnis 2
Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius ir cukrų ir atsargiai įmaišykite į kefyrą ir manų kruopas, supilkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir vanile, kokoso drožles, išmaišykite iki vientisos masės, tirštos grietinės konsistencijos. Perkelkite tešlą į paruoštą formą, išlyginkite ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 45-50 min. Patikrinkite, ar tešla iškepusi, mediniu iešmeliu, ji turi išeiti visiškai sausa.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, vaisių ir uogų pyragaičiai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pyragai, pyragai, sotūs pyragai, Kalėdų desertai, mannikinas, namų receptai, receptų knyga, uogų pyragai, kefyro pyragėliai, kiaušinių pyragaičiai, kefyro pyragai, kefyro pyragas, kefyro manų kruopos, kiaušinių tešla

Kategorijos