Koldūnai be kiaušinių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Koldūnai be kiaušinių

Koldūnų tešlos be kiaušinių receptas yra labai paprastas: jam reikia mažiausiai pastangų ir laiko. Vandens pagrindo tešla ruošiama nededant gyvūninės kilmės ingredientų, todėl tinka vegetarams ir pasninkaujantiems. Ruošiant reikės tik keturių komponentų: vandens, miltų, druskos ir augalinio aliejaus. Kiekviena šeimininkė visada turi šių produktų po ranka. Iš bekiaušės tešlos taip pat galima gaminti koldūnus, plokštainį, makaronus, chačapuri ir manti.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
335 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
23 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Koldūnai be kiaušinių Žingsnis 1
Į gilų indą suberkite miltus ir druską, išmaišykite. Tada supilkite vandenį, išmaišykite ir palikite 15 minučių pastovėti. Kai tešla pailsės, minkykite ją rankomis, kol taps elastinga. Tai užtruks 7-10 minučių. Į tešlą sudėkite sviestą ir vėl minkykite 3-5 minutes, kol tešla taps vientisa.

Žingsnis 2

Koldūnai be kiaušinių Žingsnis 2
Paruoškite koldūnus. Iškočiokite 2-3 mm storio tešlą. Iškirpkite 4-6 cm skersmens apskritimus naudodami perforatorių. Į vidurį dėkite maltos mėsos ir tvirtai užspauskite tešlos kraštus.

Žingsnis 3

Koldūnai be kiaušinių Žingsnis 3
Išvirkite koldūnus. Į puodą į verdantį vandenį sudėkite koldūnus. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir lauro lapų. Virkite 8-10 minučių. Dėkite koldūnus į lėkštę. Pagal skonį įpilkite sviesto, majonezo arba grietinės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos