Publikavimo data: 2024-06-09
Koldūnai be skubos su keptomis bulvėmis.
Šis patiekalas patiks visiems pelmėnų mėgėjams. Paįvairinkite savo šeimos vakarienę gamindami gardų patiekalą ir derindami mėgstamus rusiškus koldūnus bei keptas bulves.
Žingsnis 1
Paimkite daržoves, bulves supjaustykite šiaudeliais, svogūną - pusžiedžiais, česnaką susmulkinkite, morkas sutarkuokite vidutine tarka.
Žingsnis 2
Paimkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir kepkite česnaką bei svogūną 3-4 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Į svogūnus ir česnakus sudėkite du šaukštus pomidorų pastos ir bulves, kepkite 15 minučių. Tada sudėkite vidutiniškai tarkuotas morkas, įpilkite 2 puodelius vandens ir virkite 5 minutes. Po to įmeskite koldūnus, uždenkite dangčiu ir virkite 7 minutes.
Žingsnis 4
Pagal skonį į keptuvę įberkite žolelių.
Kategorijos