Koldūnai grietinės padaže keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Koldūnai grietinės padaže keptuvėje

Koldūnai sultinyje būna skanūs ir kvapnūs.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.28/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Koldūnai grietinės padaže keptuvėje Žingsnis 1
Supilkite koldūnus į keptuvę ir kepkite svieste, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Koldūnai grietinės padaže keptuvėje Žingsnis 2
Supilkite vandenį ir grietinę, įberkite paprikos, pipirų, druskos ir sūrio.

Žingsnis 3

Koldūnai grietinės padaže keptuvėje Žingsnis 3
Virkite po dangčiu 7 minutes ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, koldūnai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, koldūnai su jautiena, vakarienė su jautiena, koldūnai su kiauliena

Kategorijos