Koldūnai iš pieniškos tešlos su malta vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Koldūnai iš pieniškos tešlos su malta vištiena

Jei iš pieniškos tešlos pagaminsite koldūnų su malta vištiena, visi šeimos nariai prašys dar. Iš pieno pagaminta koldūnų tešla turi daug privalumų: ji yra elastinga, minkšta ir nevirsta. Kartu su neriebia malta vištiena tokių koldūnų galima duoti net vaikams.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Koldūnai iš pieniškos tešlos su malta vištiena Žingsnis 1
Pirmiausia užmaišykite tešlą: miltus sumaišykite su druska ir saulėgrąžų aliejumi. Atskirame dubenyje sumaišykite pieną ir kiaušinį, supilkite į miltus ir išminkykite tirštą tešlą. Palikite 15 minučių pastovėti po rankšluosčiu arba maistine plėvele.

Žingsnis 2

Koldūnai iš pieniškos tešlos su malta vištiena Žingsnis 2
Kol tešla kyla, galite ruošti įdarą: į maltą mėsą sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, druską, pipirus ir prieskonius. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Koldūnai iš pieniškos tešlos su malta vištiena Žingsnis 3
Padalykite tešlą į mažus rutuliukus. Iš jų iškočiokite apskritimus, ant kiekvieno dėkite po 1 arbatinį šaukštelį maltos mėsos ir formuokite koldūnus. Atsargiai dėkite juos į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite, kol suminkštės, maždaug 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos