Koldūnai, kepti grietinėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Koldūnai, kepti grietinėje

Jei jums nusibodo paprasti virti koldūnai, galite su jais eksperimentuoti. Arba nusipirkote neišbandytų koldūnų ir jie ne visai pateisino jūsų lūkesčius, galite juos išgelbėti išvirę pagal mano receptą. Jis gaunasi labai skanus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Koldūnai, kepti grietinėje Žingsnis 1
Neatšildytus koldūnus kepkite augaliniame aliejuje, kol tešla taps spalvota.

Žingsnis 2

Koldūnai, kepti grietinėje Žingsnis 2
Ramekine paruoškite sultinį: sumaišykite vandenį, grietinę, druską ir pipirus.

Žingsnis 3

Sudėkite keptus koldūnus į sultinį.

Žingsnis 4

Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 30 minučių.

Žingsnis 5

Mėgaukitės aromatu ir skoniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, koldūnai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, koldūnai su jautiena, vakarienė su jautiena, koldūnai su kiauliena

Kategorijos