Publikavimo data: 2024-03-23
Koldūnai, kepti su grietine
Koldūnai yra gerai pažįstamas sotus ir skanus patiekalas. Tačiau jį galima paruošti labai originaliai: kepti orkaitėje su grietinės padažu. Šis gaminimo variantas neužims daug laiko, tačiau rezultatas nudžiugins. Sultinga mėsa minkštoje tešloje, kreminis padažas ir sunkus sūris puode atrodo ypač apetitiškai. Šis receptas - tai paprastas būdas gauti puikų patiekalą, investuojant minimalias laiko sąnaudas.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Į gilų dubenį suberkite krapus.
Žingsnis 4
Pagal skonį įpilkite grietinės, druskos ir pipirų.
Žingsnis 5
Padažą gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Į molinio puodo dugną įdėkite sviesto.
Žingsnis 7
Ant sviesto sudėkite šaldytus koldūnus.
Žingsnis 8
Užpilkite grietinės padažu.
Žingsnis 9
Pabaigoje sudėkite sūrį. Uždenkite puodą dangčiu ir kepkite 30 minučių 200 °C temperatūroje.
Kategorijos