Koldūnai, kepti su grietine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Koldūnai, kepti su grietine

Koldūnai yra gerai pažįstamas sotus ir skanus patiekalas. Tačiau jį galima paruošti labai originaliai: kepti orkaitėje su grietinės padažu. Šis gaminimo variantas neužims daug laiko, tačiau rezultatas nudžiugins. Sultinga mėsa minkštoje tešloje, kreminis padažas ir sunkus sūris puode atrodo ypač apetitiškai. Šis receptas - tai paprastas būdas gauti puikų patiekalą, investuojant minimalias laiko sąnaudas.
Gaminimo laikas
42 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
298 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Koldūnai, kepti su grietine Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite krapus.

Žingsnis 2

Koldūnai, kepti su grietine Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Koldūnai, kepti su grietine Žingsnis 3
Į gilų dubenį suberkite krapus.

Žingsnis 4

Koldūnai, kepti su grietine Žingsnis 4
Pagal skonį įpilkite grietinės, druskos ir pipirų.

Žingsnis 5

Koldūnai, kepti su grietine Žingsnis 5
Padažą gerai išmaišykite.

Žingsnis 6

Koldūnai, kepti su grietine Žingsnis 6
Į molinio puodo dugną įdėkite sviesto.

Žingsnis 7

Koldūnai, kepti su grietine Žingsnis 7
Ant sviesto sudėkite šaldytus koldūnus.

Žingsnis 8

Koldūnai, kepti su grietine Žingsnis 8
Užpilkite grietinės padažu.

Žingsnis 9

Koldūnai, kepti su grietine Žingsnis 9
Pabaigoje sudėkite sūrį. Uždenkite puodą dangčiu ir kepkite 30 minučių 200 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos