Koldūnai, kepti su grietine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Koldūnai, kepti su grietine

Koldūnai yra gerai pažįstamas sotus ir skanus patiekalas. Tačiau jį galima paruošti labai originaliai: kepti orkaitėje su grietinės padažu. Šis gaminimo variantas neužims daug laiko, tačiau rezultatas nudžiugins. Sultinga mėsa minkštoje tešloje, kreminis padažas ir sunkus sūris puode atrodo ypač apetitiškai. Šis receptas - tai paprastas būdas gauti puikų patiekalą, investuojant minimalias laiko sąnaudas.
Gaminimo laikas
42 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
298 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Koldūnai, kepti su grietine Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite krapus.

Žingsnis 2

Koldūnai, kepti su grietine Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Koldūnai, kepti su grietine Žingsnis 3
Į gilų dubenį suberkite krapus.

Žingsnis 4

Koldūnai, kepti su grietine Žingsnis 4
Pagal skonį įpilkite grietinės, druskos ir pipirų.

Žingsnis 5

Koldūnai, kepti su grietine Žingsnis 5
Padažą gerai išmaišykite.

Žingsnis 6

Koldūnai, kepti su grietine Žingsnis 6
Į molinio puodo dugną įdėkite sviesto.

Žingsnis 7

Koldūnai, kepti su grietine Žingsnis 7
Ant sviesto sudėkite šaldytus koldūnus.

Žingsnis 8

Koldūnai, kepti su grietine Žingsnis 8
Užpilkite grietinės padažu.

Žingsnis 9

Koldūnai, kepti su grietine Žingsnis 9
Pabaigoje sudėkite sūrį. Uždenkite puodą dangčiu ir kepkite 30 minučių 200 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, koldūnai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, koldūnai su jautiena, vakarienė su jautiena, koldūnai su kiauliena

Kategorijos