Publikavimo data: 2024-03-23
Koldūnai, kepti su grietine ir grybais
Koldūnai nebūtinai yra bakalauro maistas. Ypač jei kalbame apie naminius, rankų darbo koldūnus. Ir juos galima labai skaniai paruošti: iškepti orkaitėje su grybais ir grietinės padažu. Laiko ir pastangų sąnaudos minimalios, o skonis - puikus. Karšta mėsa minkštoje tešloje, kvapnūs ir sultingi grybai, grietinėlės padažas ir tirštas sūris - viskas viename puode. Pats paprasčiausias ir greičiausias sotaus patiekalo variantas, kai trūksta laiko.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 2
Grybus supjaustykite nedideliais griežinėliais.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Į gilų dubenį suberkite krapus.
Žingsnis 5
Įdėkite grietinės, druskos ir pipirų.
Žingsnis 6
Sumaišykite ingredientus.
Žingsnis 7
Į puodą sudėkite sviestą.
Žingsnis 8
Tada į puodą įdėkite šaldytus koldūnus.
Žingsnis 9
Ant koldūnų sudėkite grybus.
Žingsnis 10
Supilkite grietinės padažą.
Žingsnis 11
Sudėkite sūrį ir puodą uždenkite dangčiu. Kepkite orkaitėje 30 minučių 200 °C temperatūroje.
Kategorijos