Koldūnai, kepti su grietine ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Koldūnai, kepti su grietine ir grybais

Koldūnai nebūtinai yra bakalauro maistas. Ypač jei kalbame apie naminius, rankų darbo koldūnus. Ir juos galima labai skaniai paruošti: iškepti orkaitėje su grybais ir grietinės padažu. Laiko ir pastangų sąnaudos minimalios, o skonis - puikus. Karšta mėsa minkštoje tešloje, kvapnūs ir sultingi grybai, grietinėlės padažas ir tirštas sūris - viskas viename puode. Pats paprasčiausias ir greičiausias sotaus patiekalo variantas, kai trūksta laiko.
Gaminimo laikas
42 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Koldūnai, kepti su grietine ir grybais Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite krapus.

Žingsnis 2

Koldūnai, kepti su grietine ir grybais Žingsnis 2
Grybus supjaustykite nedideliais griežinėliais.

Žingsnis 3

Koldūnai, kepti su grietine ir grybais Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 4

Koldūnai, kepti su grietine ir grybais Žingsnis 4
Į gilų dubenį suberkite krapus.

Žingsnis 5

Koldūnai, kepti su grietine ir grybais Žingsnis 5
Įdėkite grietinės, druskos ir pipirų.

Žingsnis 6

Koldūnai, kepti su grietine ir grybais Žingsnis 6
Sumaišykite ingredientus.

Žingsnis 7

Koldūnai, kepti su grietine ir grybais Žingsnis 7
Į puodą sudėkite sviestą.

Žingsnis 8

Koldūnai, kepti su grietine ir grybais Žingsnis 8
Tada į puodą įdėkite šaldytus koldūnus.

Žingsnis 9

Koldūnai, kepti su grietine ir grybais Žingsnis 9
Ant koldūnų sudėkite grybus.

Žingsnis 10

Koldūnai, kepti su grietine ir grybais Žingsnis 10
Supilkite grietinės padažą.

Žingsnis 11

Koldūnai, kepti su grietine ir grybais Žingsnis 11
Sudėkite sūrį ir puodą uždenkite dangčiu. Kepkite orkaitėje 30 minučių 200 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos