Publikavimo data: 2024-03-23
Koldūnai, kepti su majonezu ir česnakais
Koldūnai yra paprastas ir sotus maistas, kuriam paruošti nereikia daug laiko. Tokį savaitės dienos patiekalą galima paįvairinti ir pasimėgauti nauju skoniu. Išbandykite puode keptų koldūnų su majonezu ir česnaku receptą. Kreminis, pikantiškas skonis ir aromatas nepaliks abejingo nė vieno gurmano. Šiam apetitą žadinančiam ir neįprastam patiekalui reikės labai nedaug laiko ir pastangų.
Žingsnis 1
Česnaką sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Majonezą, garstyčias ir česnaką sudėkite į gilų dubenį.
Žingsnis 4
Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Į molinį puodą įdėkite sviesto.
Žingsnis 6
Tada išdėliokite šaldytus koldūnus.
Žingsnis 7
Užpilkite majonezo ir garstyčių padažu.
Žingsnis 8
Viršų apibarstykite sūriu, uždenkite dangčiu ir 30 minučių pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę.
Kategorijos