Koldūnai, kepti su majonezu ir česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Koldūnai, kepti su majonezu ir česnakais

Koldūnai yra paprastas ir sotus maistas, kuriam paruošti nereikia daug laiko. Tokį savaitės dienos patiekalą galima paįvairinti ir pasimėgauti nauju skoniu. Išbandykite puode keptų koldūnų su majonezu ir česnaku receptą. Kreminis, pikantiškas skonis ir aromatas nepaliks abejingo nė vieno gurmano. Šiam apetitą žadinančiam ir neįprastam patiekalui reikės labai nedaug laiko ir pastangų.
Gaminimo laikas
42 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
386 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
36 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, garstyčios, kiaušiniai.
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Koldūnai, kepti su majonezu ir česnakais Žingsnis 1
Česnaką sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 2

Koldūnai, kepti su majonezu ir česnakais Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Koldūnai, kepti su majonezu ir česnakais Žingsnis 3
Majonezą, garstyčias ir česnaką sudėkite į gilų dubenį.

Žingsnis 4

Koldūnai, kepti su majonezu ir česnakais Žingsnis 4
Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Koldūnai, kepti su majonezu ir česnakais Žingsnis 5
Į molinį puodą įdėkite sviesto.

Žingsnis 6

Koldūnai, kepti su majonezu ir česnakais Žingsnis 6
Tada išdėliokite šaldytus koldūnus.

Žingsnis 7

Koldūnai, kepti su majonezu ir česnakais Žingsnis 7
Užpilkite majonezo ir garstyčių padažu.

Žingsnis 8

Koldūnai, kepti su majonezu ir česnakais Žingsnis 8
Viršų apibarstykite sūriu, uždenkite dangčiu ir 30 minučių pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos