Koldūnai keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Koldūnai keptuvėje

Šį receptą man papasakojo tėtis. Jis labai paprastas ir greitai paruošiamas. Patiekalas yra sodraus ir malonaus skonio.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (39 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Koldūnai keptuvėje Žingsnis 1
Kepkite žalius koldūnus keptuvėje aliejuje 5 minutes.

Žingsnis 2

Koldūnai keptuvėje Žingsnis 2
Sumaišykite kečupą ir majonezą, įpilkite 100 ml verdančio vandens ir įberkite prieskonių. Kečupo ir majonezo padažą supilkite į koldūnus, įpilkite dar 200 ml vandens. Uždenkite keptuvę dangčiu ir leiskite šiek tiek pavirti. Kai vanduo pradės garuoti, sumažinkite ugnį.

Žingsnis 3

Pabarstykite sūriu ir žolelėmis. Išmaišykite, išjunkite ugnį, uždenkite dangčiu ir palaukite 5-7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos