Koldūnai puode, kepti su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Koldūnai puode, kepti su sūriu

Neįprastas koldūnų patiekimas, atrodo gražiai, lengva paruošti.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
216 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Koldūnai puode, kepti su sūriu Žingsnis 1
Virkite koldūnus, kol jie bus pusiau išvirę, 3 minutes po užvirimo. Majonezą, adžiką sumaišykite su koldūnais.

Žingsnis 2

Koldūnai puode, kepti su sūriu Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir krapus. Sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 3

Koldūnai puode, kepti su sūriu Žingsnis 3
Paimkite puodą ir sudėkite koldūnus, sumaišytus su majonezu ir adžika, įberkite žolelių ir pabarstykite sūriu. Dėkite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, koldūnai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, koldūnai su jautiena, vakarienė su jautiena, koldūnai su kiauliena

Kategorijos