Koldūnai su malta kiauliena, jautiena ir česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Koldūnai su malta kiauliena, jautiena ir česnakais

Naminiai koldūnai yra visiems patinkantis skanėstas. Karšti, kvapnūs ir sultingi, jie tiesiog prašosi į lėkštę. Juos ruošiant gali dalyvauti visa šeima, todėl procesas vyks greičiau, o jūsų šeima galės įdomiai ir naudingai praleisti laiką kartu.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
221 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Koldūnai su malta kiauliena, jautiena ir česnakais Žingsnis 1
Norėdami paruošti faršą, svogūną, česnaką, jautieną ir kiaulieną sumalkite mėsmale, įpilkite sojų padažo, kiaušinių, pipirų ir prieskonių, gerai išmaišykite. Kad faršas būtų aromatingesnis, paruoškite jį iš anksto ir palikite šaldytuve per naktį.

Žingsnis 2

Koldūnai su malta kiauliena, jautiena ir česnakais Žingsnis 2
Į pašildytą pieną supilkite cukrų, augalinį aliejų, actą, 6 kiaušinių trynius ir druską. Viską sumaišykite maišytuvu. Tada palaipsniui suberkite miltus ir išminkykite tešlą. Palikite ją 15-20 minučių pailsėti.

Žingsnis 3

Koldūnai su malta kiauliena, jautiena ir česnakais Žingsnis 3
Paruoštą tešlą padalykite į gabalėlius ir iškočiokite maždaug 2 mm storio tešlą. Stikline išpjaukite apskritimus. Į kiekvieną įdėkite šiek tiek maltos mėsos, suformuokite apskritimo kraštus į koldūno formą, tada galus sujunkite. Pakartokite su kiekvienu apskritimu. Šią tešlą galima formuoti rankomis arba koldūnų formavimo aparatu.

Žingsnis 4

Koldūnai su malta kiauliena, jautiena ir česnakais Žingsnis 4
Koldūnus dėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus. Juos galima užšaldyti arba iš karto išvirti. Norėdami tai padaryti, atsargiai nuleiskite koldūnus į verdantį vandenį, palaukite, kol jie plūduriuos. Virkite dar 5-6 minutes. Išimkite su samčiu arba durtuvu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos