Koldūnai su mėsos ir žaliųjų svogūnų įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Koldūnai su mėsos ir žaliųjų svogūnų įdaru

Skanūs naminiai koldūnai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
254 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Koldūnai su mėsos ir žaliųjų svogūnų įdaru Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną, suberkite į maltą mėsą, įberkite druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Koldūnai su mėsos ir žaliųjų svogūnų įdaru Žingsnis 2
Iš miltų, vandens, druskos ir kiaušinio užminkykite tešlą. Iš jos iškočiokite dešreles ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Apvoliokite jas miltuose iš abiejų pusių. Suvyniokite juos į apskritimus.

Žingsnis 3

Koldūnai su mėsos ir žaliųjų svogūnų įdaru Žingsnis 3
Į vidų sudėkite faršą ir suformuokite koldūnus.

Žingsnis 4

Koldūnai su mėsos ir žaliųjų svogūnų įdaru Žingsnis 4
5 minutes virkite pasūdytame verdančiame vandenyje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, koldūnai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, koldūnai su jautiena, vakarienė su jautiena, koldūnai su kiauliena

Kategorijos