Publikavimo data: 2025-08-17
Koldūnai su vištiena, svogūnais ir česnakais
Vištienos koldūnai puikiai tinka pietums arba pusryčiams.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną, česnaką.
Žingsnis 2
Išpjaukite vištieną.
Žingsnis 3
Sumalkite maltą mėsą, daržoves, suberkite prieskonius, išmaišykite.
Žingsnis 4
Sumaišykite kiaušinius, miltus, vandenį, 0,5 šaukštelio druskos ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 5
Padalykite tešlą į dalis.
Žingsnis 6
Susukite rutuliukus.
Žingsnis 7
Suvyniokite jį į rutulį.
Žingsnis 8
Sudėkite maltą mėsą.
Žingsnis 9
Uždenkite viršų antru tešlos apskritimu ir iškočiokite kočėlu.
Žingsnis 10
15 minučių virkite verdančiame vandenyje.
Kategorijos