Koldūnai, virti garuose receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-06

Koldūnai, virti garuose receptas

Norint pasigaminti garuose virtų koldūnų, reikės 3,2 % riebumo kefyro. Jame neturėtų būti jokių dažiklių, kvapiųjų medžiagų ar kitų priedų. Tešla ant kefyro išeis minkšta ir puri. Kaip įdarą galite naudoti šviežias arba šaldytas uogas - braškes, vyšnias.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
36 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Koldūnai, virti garuose receptas Žingsnis 1
Kefyrą iš šaldytuvo išimkite iš anksto. Palaukite, kol jis bus kambario temperatūros. Jei įdarui naudojate šaldytas vyšnias, prieš tai jas atitirpinkite ir nusausinkite skysčio perteklių.

Žingsnis 2

Koldūnai, virti garuose receptas Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite miltus ir kefyrą iki vientisos masės. Į skystą mišinį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir sodos. Visus šiuos ingredientus gerai išmaišykite. Užminkykite tešlą garuose virtiniams koldūnams. Ji turi išeiti minkšta ir švelni. Sudėkite tešlą į dubenį, uždenkite servetėle ir palikite 30 minučių pastovėti.

Žingsnis 3

Koldūnai, virti garuose receptas Žingsnis 3
Paruoškite koldūnus. Paruoštą tešlą iškočiokite plonu sluoksniu ir išpjaukite apskritimus. Ant kiekvieno apskritimo uždėkite po kelias vyšnias ir pabarstykite cukrumi. Suformuokite koldūnus.

Žingsnis 4

Koldūnai, virti garuose receptas Žingsnis 4
5 min. virkite garintuve.

Žingsnis 5

Koldūnai, virti garuose receptas Žingsnis 5
Garuose virtus koldūnus su vyšniomis patiekite su grietine.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos