Konservuota žirnių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Konservuota žirnių sriuba

Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
101 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Konservuota žirnių sriuba Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Bulves supjaustykite šiaudeliais, svogūnus - plunksnelėmis, morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Konservuota žirnių sriuba Žingsnis 2
Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, apkepkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 3

Konservuota žirnių sriuba Žingsnis 3
Užpilkite bulves vandeniu, įdėkite lauro lapą, juodųjų pipirų ir statykite ant didelės ugnies. Kai užvirs, sumažinkite ugnį ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Konservuota žirnių sriuba Žingsnis 4
Bulves sudėkite į kepsnį ir troškinį. Išmaišykite ir troškinkite dar 10 minučių.

Žingsnis 5

Konservuota žirnių sriuba Žingsnis 5
Į sriubą suberkite konservuotus žirnelius, išmaišykite ir virkite dar kelias minutes. Paruoštą žirnių sriubą patiekite į stalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paruošimai, daržovių paruošimai, konservavimas, mažai kalorijų, sala, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų ajika, česnakų paruošimai

Kategorijos