Konservuota žirnių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Konservuota žirnių sriuba

Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
101 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Konservuota žirnių sriuba Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Bulves supjaustykite šiaudeliais, svogūnus - plunksnelėmis, morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Konservuota žirnių sriuba Žingsnis 2
Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, apkepkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 3

Konservuota žirnių sriuba Žingsnis 3
Užpilkite bulves vandeniu, įdėkite lauro lapą, juodųjų pipirų ir statykite ant didelės ugnies. Kai užvirs, sumažinkite ugnį ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Konservuota žirnių sriuba Žingsnis 4
Bulves sudėkite į kepsnį ir troškinį. Išmaišykite ir troškinkite dar 10 minučių.

Žingsnis 5

Konservuota žirnių sriuba Žingsnis 5
Į sriubą suberkite konservuotus žirnelius, išmaišykite ir virkite dar kelias minutes. Paruoštą žirnių sriubą patiekite į stalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos