Publikavimo data: 2024-05-12
Konservuota žirnių sriuba
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Bulves supjaustykite šiaudeliais, svogūnus - plunksnelėmis, morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, apkepkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 3
Užpilkite bulves vandeniu, įdėkite lauro lapą, juodųjų pipirų ir statykite ant didelės ugnies. Kai užvirs, sumažinkite ugnį ir virkite 10 minučių.
Žingsnis 4
Bulves sudėkite į kepsnį ir troškinį. Išmaišykite ir troškinkite dar 10 minučių.
Žingsnis 5
Į sriubą suberkite konservuotus žirnelius, išmaišykite ir virkite dar kelias minutes. Paruoštą žirnių sriubą patiekite į stalą.
Kategorijos