Publikavimo data: 2024-02-04
Konservuotas žuvies pyragas receptas
Yra tiek daug pyragų įdarų, bet kažkodėl mes atkakliai renkamės saldžius. Įvertinkite patys: svogūnai, grybai, špinatai, varškė, kopūstai, bulvės, grūdai, mėsa ir žuvis! Pastarasis mus labiausiai domina. Žuvies pyragas iš žuvies konservų yra greito ir gana sotaus kepimo variantas. Tačiau būkite atsargūs: žinovai sako, kad įdarytas žuvies pyragas suvalgomas daug greičiau nei saldus!
Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Konservus sudėkite į gilų dubenį ir gerai sutrinkite šakute, nuplaukite ir susmulkinkite krapus. Išvirkite kiaušinius, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą: plaktuvu sumaišykite kefyrą, druską ir kiaušinį. Į šį mišinį persijokite miltus ir sodą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite įdarą: sumaišykite kiaušinius, sūrį, konservus, krapus ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Ištepkite formą sviestu, supilkite į ją dalį tešlos, tolygiai paskirstykite įdarą ir užpildykite likusia tešla. Formą 30 min. pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 °C. Kepimo laikas priklausys nuo formos dydžio. Jei turite gana plačią formą, tešlos sluoksnis bus plonesnis, todėl pyragas iškeps greičiau.
Kategorijos