Publikavimo data: 2025-08-17
Konservuotas žuvies pyragas su kopūstais, grybais ir sūriu
Skaniausias konservuotas žuvies pyragas. Žuvies pyragas būna purus, skanus ir su sultingu įdaru. Tiesiog greitai, skaniai ir nebrangiai.
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus, kubeliais supjaustykite svogūnus ir grybus. Kiaušinį sumaišykite su druska, plakite plaktuvu iki vientisos masės, baltymas turi susijungti su tryniu. Supilkite kefyrą ir išmaišykite masę iki vientisos masės. Supilkite miltus, persijotus su soda ir kepimo milteliais, ir išmaišykite. Turėtų gautis klampi, puri tešla.
Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir troškinkite kopūstus, grybus ir svogūnus. Pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 3
Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi. Į formą supilkite pusę tešlos ir išlyginkite. Ant tešlos tolygiai paskirstykite įdarą. Ant įdaro atsargiai supilkite likusią tešlą. Viską aptepkite majonezu ir sutarkuokite sūrį tarkavimo mašinėle.
Žingsnis 4
Pašaukite pyragą į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę maždaug 30 minučių.
Kategorijos