Konservuotas žuvies pyragas su kopūstais, grybais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Konservuotas žuvies pyragas su kopūstais, grybais ir sūriu

Skaniausias konservuotas žuvies pyragas. Žuvies pyragas būna purus, skanus ir su sultingu įdaru. Tiesiog greitai, skaniai ir nebrangiai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Konservuotas žuvies pyragas su kopūstais, grybais ir sūriu Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus, kubeliais supjaustykite svogūnus ir grybus. Kiaušinį sumaišykite su druska, plakite plaktuvu iki vientisos masės, baltymas turi susijungti su tryniu. Supilkite kefyrą ir išmaišykite masę iki vientisos masės. Supilkite miltus, persijotus su soda ir kepimo milteliais, ir išmaišykite. Turėtų gautis klampi, puri tešla.

Žingsnis 2

Konservuotas žuvies pyragas su kopūstais, grybais ir sūriu Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir troškinkite kopūstus, grybus ir svogūnus. Pagal skonį pasūdykite.

Žingsnis 3

Konservuotas žuvies pyragas su kopūstais, grybais ir sūriu Žingsnis 3
Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi. Į formą supilkite pusę tešlos ir išlyginkite. Ant tešlos tolygiai paskirstykite įdarą. Ant įdaro atsargiai supilkite likusią tešlą. Viską aptepkite majonezu ir sutarkuokite sūrį tarkavimo mašinėle.

Žingsnis 4

Konservuotas žuvies pyragas su kopūstais, grybais ir sūriu Žingsnis 4
Pašaukite pyragą į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę maždaug 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, patiekalai su sojų padažu, receptų knyga

Kategorijos