Konservuoti grybai orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Konservuoti grybai orkaitėje

Konservuotų grybų virimas trunka vos pusvalandį. Paruoštų konservuotų grybų nereikia apdoroti, todėl paruošimo etapas yra lengvesnis. Rezultatas - neįtikėtinai aromatingas ir skanus patiekalas. Gausumo grybams suteikia marinatas: sėkmingas česnako, prieskonių ir majonezo derinys. Konservuotus grybus galima ruošti sveikus arba perpjautus per pusę. Norėdami įprastą receptą paversti kulinariniu šedevru, eksperimentuokite su prieskoniais, marinatu ir padažais.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.04/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Konservuoti grybai orkaitėje Žingsnis 1
Į atskirą marinato dubenį supilkite alyvuogių aliejų, sudėkite majonezą, česnaką, papriką, itališkas žoleles, druską ir juoduosius pipirus. Viską gerai išmaišykite. Perpilkite marinatą į dubenį su grybais ir atsargiai išmaišykite. Palikite mirkti 5 minutes.

Žingsnis 2

Konservuoti grybai orkaitėje Žingsnis 2
Iškepkite grybus. Sudėkite grybus į kepimo indą. Įdėkite formą į orkaitę. Kepkite 30 minučių 190 ˚C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos