Publikavimo data: 2024-03-31
Konservuoti grybai orkaitėje
Konservuotų grybų virimas trunka vos pusvalandį. Paruoštų konservuotų grybų nereikia apdoroti, todėl paruošimo etapas yra lengvesnis. Rezultatas - neįtikėtinai aromatingas ir skanus patiekalas. Gausumo grybams suteikia marinatas: sėkmingas česnako, prieskonių ir majonezo derinys. Konservuotus grybus galima ruošti sveikus arba perpjautus per pusę. Norėdami įprastą receptą paversti kulinariniu šedevru, eksperimentuokite su prieskoniais, marinatu ir padažais.
Žingsnis 1
Į atskirą marinato dubenį supilkite alyvuogių aliejų, sudėkite majonezą, česnaką, papriką, itališkas žoleles, druską ir juoduosius pipirus. Viską gerai išmaišykite. Perpilkite marinatą į dubenį su grybais ir atsargiai išmaišykite. Palikite mirkti 5 minutes.
Žingsnis 2
Iškepkite grybus. Sudėkite grybus į kepimo indą. Įdėkite formą į orkaitę. Kepkite 30 minučių 190 ˚C temperatūroje.
Kategorijos