Publikavimo data: 2025-08-17
Konservuoti mandarinai sirupe
Konservuoti mandarinai sirupe - tai puikus būdas išsaugoti dalelę saldžios, ryškios ir kvapnios vasaros žiemai. Jie ypač pravers ruošiant desertus ir kepinius Naujųjų metų išvakarėse.
Žingsnis 1
Puode pasigaminkite sirupą. Sumaišykite vandenį ir cukrų, suberkite cinamoną ir gvazdikėlius ir virkite, kol cukrus ištirps, ant vidutinės ugnies 30-40 min.
Žingsnis 2
Tada į sirupą sudėkite nuluptą griežinėliais supjaustytą imbierą ir mandarinus ir virkite dar 30 minučių, kol jie suminkštės. Karštį galima sumažinti.
Žingsnis 3
Supilkite sirupą ir sudėkite vaisius į stiklainius, palikdami 1 cm, kad galėtumėte uždengti dangteliu.
Žingsnis 4
Uždarykite stiklainius, apverskite ir leiskite jiems atvėsti.
Kategorijos