Konservuoti mandarinai sirupe pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Konservuoti mandarinai sirupe

Konservuoti mandarinai sirupe - tai puikus būdas išsaugoti dalelę saldžios, ryškios ir kvapnios vasaros žiemai. Jie ypač pravers ruošiant desertus ir kepinius Naujųjų metų išvakarėse.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
206 kcal.
Angliavandeniai
61 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Konservuoti mandarinai sirupe Žingsnis 1
Puode pasigaminkite sirupą. Sumaišykite vandenį ir cukrų, suberkite cinamoną ir gvazdikėlius ir virkite, kol cukrus ištirps, ant vidutinės ugnies 30-40 min.

Žingsnis 2

Konservuoti mandarinai sirupe Žingsnis 2
Tada į sirupą sudėkite nuluptą griežinėliais supjaustytą imbierą ir mandarinus ir virkite dar 30 minučių, kol jie suminkštės. Karštį galima sumažinti.

Žingsnis 3

Konservuoti mandarinai sirupe Žingsnis 3
Supilkite sirupą ir sudėkite vaisius į stiklainius, palikdami 1 cm, kad galėtumėte uždengti dangteliu.

Žingsnis 4

Konservuoti mandarinai sirupe Žingsnis 4
Uždarykite stiklainius, apverskite ir leiskite jiems atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Konservai, vaisių konservai, konservavimas, džiovinimas, paprasta, mažai kalorijų, abrikosų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos